Aktuality

Nabídka zaměstnání

Golf Resort Hluboká nad Vltavou hledá kandidáty/tky na kombinovanou pozici: RECEPCE / MARKETING / PR... dokončení

 
Vyjádřete svůj názor na GK Hluboká nad Vltavou

Vážení členové GKHNV, milí golfisté, chtěli bychom Vám touto cestou poděkovat za využívání služeb Golf Resortu Hluboká v sezóně roku 2018.... dokončení

 
Hra na zimní greeny

Dovolujeme si Vás informovat, že od tohoto týdne se začalo hrát na zimní greeny. Prosíme dodržujte hru na zimní greeny, to zahrnuje také odpalování... dokončení

 
Anketa časopisu Golf Digest

Rádi bychom Vám co nejsrdečněji poděkovali za přízeň, kterou jste nám věnovali v této golfové sezóně. Dovolujeme si Vás opět oslovit s prosbou o... dokončení

 
Přestavba klubovny

Vážení přátelé golfu, dovolujeme si Vám oznámit, že od konce listopadu do začátku dubna 2019 se začne realizovat přístavba klubovny. Plocha celého... dokončení

 
Anketa časopisu Golf Digest

Rádi bychom Vám co nejsrdečněji poděkovali za přízeň, kterou jste nám věnovali v této golfové sezóně. Dovolujeme si Vás opět oslovit s prosbou o... dokončení

 
...další aktuality

Společenská akce - Dolce Cabaňa Opening Party

Kdy: 14.04.2018
Kde: Restaurace GC Hluboká

a3_cabana_party.jpg

Slavnostní otevření golfové restaurace Dolce Cabaňa v sezóně 2018 s představením nového jídelního lístku a degustačním menu.

17:00 PROBUZENÍ CHUŤOVÝCH BUNĚK

• Welcome drink: Svěží koktejl z katalánské cavy a domácího pomerančového freshe

• Andaluzské olivy Kalamata

• Mallorské topinky "Pamboli" s rajčaty, kvalitním olivovým olejem a plátky iberské sušené šunky Jamón Ibérico

• "Chipirones fritos Dolce Cabaña" - smažení křupaví kalamáříci s domácí česnekovou majonézou

• Masové kuličky z kančí plece v mírně pikantní rajčatové omáčce z rajčat San Marzano


18:30 HLAVNÍ HVĚZDY VEČERA

• Španělská Paella - rýže s mořskými plody, rybami, kuřecím masem, zeleninou a šafránem připravené v tradiční velké pánvi

• "Tabla de Cachopos" - plněné masové kapsy ze španělské Asturie (kuřecí se sýrem manchego a žampiony, hovězí se sušenou šunkou Jamón Ibérico a sýrem čedar, vepřová s kozím sýrem a salámem chorizo z iberských vepřů)


19:30 SLADKÉ FINÁLE

• Svěží dezert z marinovaných čerstvých jahod s domácí šlehačkou a hoblinkami hořké čokolády
• Vyhlášení tomboly, afterparty se španělskou hudbou



Gastronomický zážitek 495 Kč / os.