Poslední říjnovou sobotu Vás srdečně zveme na FINÁLOVÝ TURNAJ oblíbených Úterních odpoledních devítek. ... dokončení
Rok se s rokem sešel a my bychom Vás rádi informovali, že v současnou chvíli probíhá jubilejní 15. ročník ankety GOLFOVÝ AREÁL ROKU 2025, kde jsme se... dokončení
Hledáte ideální místo pro uspořádání vánočního večírku? Využijte našich jedinečných prostor a uspořádejte svůj firemní vánoční večírek v Zámeckém... dokončení
Poslední z řady Úterních odpoledních devítek bude patřit našemu novému partnerovi I am Clinic Prague.... dokončení
Srdečně zveme Vaše děti k účasti na dětském golfovém turnaji v rámci Junior Golf Cup 2025, který je určen dětem všech herních úrovní. ... dokončení
Jste novým zájemcem o golf a nikdy jste nebyli registrováni v GKHNV? Nyní je ten pravý čas stát se naším členem! Pro golfisty, kteří si u nás... dokončení
Charitativní turnaj pořádaný Jihočeskou hospodářskou komorou ve spolupráci s Charitou České Budějovice nabídne den plný sportu, byznysového... dokončení
Srdečně Vás zveme na další odpolední turnaj ze série „Úterní devítka s…“, který se uskuteční v úterý 23. září 2025. Začínáme od 15:30! ... dokončení
Golfový klub Hluboká nad Vltavou zahájil výběrové řízení na provozovatele restaurace Golfového klubu pro sezónu 2015.
zadávací podmínky pro výběrové řízení k pronájmu restaurace na sezónu 2015
1) popsat celý koncept restaurace a představu o jejím provozu v sezóně 2015
2) připravit stálý jídelní lístek včetně cen, gramáží (předkrmy, polévky, svačiny do bagu, saláty, hlavní jídla, dezerty....)
3) představení nápojového lístku
4) připravit návrhy menu pro jednotlivé měsíce (vč. sezónní nabídky)
5) připravit 5 a více druhů turnajových nabídek občerstvení / rautů ve složení: snídaně, svačina, večeře(v cenových relacích 250,-/ 350,- / 450,-/ 550,-/ 650,- atd.)
6) představit team, který bude působit v kuchyni a restauraci (počty osob, rozdělení služeb ve všední dny, při rautech apod.)
7) představení jednotného oděvu pro team restaurace
8) návrh /představa pravidelných gastro-společenských akcí pro členy i nečleny klubu v klubové restauraci (jak často, kdy, tématika apod.)
9) navrhněte, jak přilákat hosty negolfisty a jaká nabídka by je měla oslovovat
9) proč právě Váš Team by měl provozovat náš golf bar
10) popište Vaši gastronomickou historii a očekávanou budoucnost
zasílání vyhotovených žádostí na: marketing@golfhluboka.cz
termín zasílání vyhotovených žádostí: od. 1.1. 2015 do 1.2. 2015.
termín oznámení výsledků výběrového řízení: nejdéle do 10.2. 2015