NALEZENÝ ZLATÝ PRSTEN Dne 11. 6. 2025 byl na našem hřišti nalezen zlatý prsten. Pokud jste si vědomi jeho ztráty a domníváte se, že prsten patří... dokončení
Rádi bychom Vám připomněli nový termín odpoledního turnaje ze série „Úterní devítka s“, který se z původního květnového termínu přesunul na úterý 10.... dokončení
Zveme Vás na další turnaj ze série „Úterní devítka s“, který se uskuteční v úterý 3. června 2025. Tentokrát ve spolupráci s naším partnerem – KVALITA... dokončení
Zveme Vás na další turnaj ze série „Úterní devítka s“, který se uskuteční v úterý 27. května 2025. Tentokrát ve spolupráci se značkou Čistím káry –... dokončení
Přijďte zažít nezapomenutelný den, kdy se svět precizního golfu setká s atmosférou divadelního umění. Jihočeské divadlo ve spolupráci s Nadačním... dokončení
Pojďme společně podpořit malého Erička a pomoci mu získat bionickou ruku, která mu může zásadně změnit život. ... dokončení
Úterní devítka s… NaturaMed! Už 20. května 2025 na našem hřišti! Čeká Vás pohodový turnaj, sklenka vychlazeného Prosecca na uvítanou, drink do... dokončení
První dětský golfový turnaj se blíží, neváhejte se přihlásit.... dokončení
Golfový klub Hluboká nad Vltavou zahájil výběrové řízení na provozovatele restaurace Golfového klubu pro sezónu 2015.
zadávací podmínky pro výběrové řízení k pronájmu restaurace na sezónu 2015
1) popsat celý koncept restaurace a představu o jejím provozu v sezóně 2015
2) připravit stálý jídelní lístek včetně cen, gramáží (předkrmy, polévky, svačiny do bagu, saláty, hlavní jídla, dezerty....)
3) představení nápojového lístku
4) připravit návrhy menu pro jednotlivé měsíce (vč. sezónní nabídky)
5) připravit 5 a více druhů turnajových nabídek občerstvení / rautů ve složení: snídaně, svačina, večeře(v cenových relacích 250,-/ 350,- / 450,-/ 550,-/ 650,- atd.)
6) představit team, který bude působit v kuchyni a restauraci (počty osob, rozdělení služeb ve všední dny, při rautech apod.)
7) představení jednotného oděvu pro team restaurace
8) návrh /představa pravidelných gastro-společenských akcí pro členy i nečleny klubu v klubové restauraci (jak často, kdy, tématika apod.)
9) navrhněte, jak přilákat hosty negolfisty a jaká nabídka by je měla oslovovat
9) proč právě Váš Team by měl provozovat náš golf bar
10) popište Vaši gastronomickou historii a očekávanou budoucnost
zasílání vyhotovených žádostí na: marketing@golfhluboka.cz
termín zasílání vyhotovených žádostí: od. 1.1. 2015 do 1.2. 2015.
termín oznámení výsledků výběrového řízení: nejdéle do 10.2. 2015