Srdečně Vás zveme na odpolední turnaj „Úterní devítka s“ 29. dubna 2025 ve spolupráci s I am Clinic Prague, moderní klinikou estetické medicíny. Těšit... dokončení
Již v úterý 22. dubna 2025 se můžete těšit na další odpolední turnaj ze série „Úterní devítka s“, tentokrát ve spolupráci se Safari Resortem –... dokončení
V neděli 13.4.2025 se u nás na Hluboké konal 2. ročník Turnaje protivného dědka, aneb Memoriál Honzy Čadka⛳ Turnaj pořádají na Honzovu počest jeho... dokončení
Tradiční Zahajovací turnaj – 12. 4. 2025 Turnaj se nesl ve skvělé atmosféře, soutěžilo se o atraktivní ceny včetně horského kola od Leader Fox a... dokončení
Milí členové a hráči, s potěšením Vám oznamujeme, že i v letošním roce jsme se díky Vaší podpoře dočkali dalšího úspěchu v prestižní anketě Golf... dokončení
Staňte se členem Golfového klubu Hluboká a získejte rok 2025 s 50% slevou! Prvních 50 nových členů čekají výjimečné výhody a nezapomenutelný golfový... dokončení
Přijďte s námi zahájit golfovou sezónu 2025 na Tradiční zahajovací turnaj v sobotu 12. dubna! Čekají vás hodnotné ceny od našich partnerů a skvělá... dokončení
Od 1. března 2025 přecházíme na nový rezervační systém Týčko. Stáhněte si aplikaci Týčko, registrujte se pomocí svého členského čísla a rezervujte si... dokončení
Golfový klub Hluboká nad Vltavou zahájil výběrové řízení na provozovatele restaurace Golfového klubu pro sezónu 2015.
zadávací podmínky pro výběrové řízení k pronájmu restaurace na sezónu 2015
1) popsat celý koncept restaurace a představu o jejím provozu v sezóně 2015
2) připravit stálý jídelní lístek včetně cen, gramáží (předkrmy, polévky, svačiny do bagu, saláty, hlavní jídla, dezerty....)
3) představení nápojového lístku
4) připravit návrhy menu pro jednotlivé měsíce (vč. sezónní nabídky)
5) připravit 5 a více druhů turnajových nabídek občerstvení / rautů ve složení: snídaně, svačina, večeře(v cenových relacích 250,-/ 350,- / 450,-/ 550,-/ 650,- atd.)
6) představit team, který bude působit v kuchyni a restauraci (počty osob, rozdělení služeb ve všední dny, při rautech apod.)
7) představení jednotného oděvu pro team restaurace
8) návrh /představa pravidelných gastro-společenských akcí pro členy i nečleny klubu v klubové restauraci (jak často, kdy, tématika apod.)
9) navrhněte, jak přilákat hosty negolfisty a jaká nabídka by je měla oslovovat
9) proč právě Váš Team by měl provozovat náš golf bar
10) popište Vaši gastronomickou historii a očekávanou budoucnost
zasílání vyhotovených žádostí na: marketing@golfhluboka.cz
termín zasílání vyhotovených žádostí: od. 1.1. 2015 do 1.2. 2015.
termín oznámení výsledků výběrového řízení: nejdéle do 10.2. 2015