Srdečně Vás zveme na odpolední turnaj „Úterní devítka s“ 29. dubna 2025 ve spolupráci s I am Clinic Prague, moderní klinikou estetické medicíny. Těšit... dokončení
Již v úterý 22. dubna 2025 se můžete těšit na další odpolední turnaj ze série „Úterní devítka s“, tentokrát ve spolupráci se Safari Resortem –... dokončení
V neděli 13.4.2025 se u nás na Hluboké konal 2. ročník Turnaje protivného dědka, aneb Memoriál Honzy Čadka⛳ Turnaj pořádají na Honzovu počest jeho... dokončení
Tradiční Zahajovací turnaj – 12. 4. 2025 Turnaj se nesl ve skvělé atmosféře, soutěžilo se o atraktivní ceny včetně horského kola od Leader Fox a... dokončení
Milí členové a hráči, s potěšením Vám oznamujeme, že i v letošním roce jsme se díky Vaší podpoře dočkali dalšího úspěchu v prestižní anketě Golf... dokončení
Staňte se členem Golfového klubu Hluboká a získejte rok 2025 s 50% slevou! Prvních 50 nových členů čekají výjimečné výhody a nezapomenutelný golfový... dokončení
Přijďte s námi zahájit golfovou sezónu 2025 na Tradiční zahajovací turnaj v sobotu 12. dubna! Čekají vás hodnotné ceny od našich partnerů a skvělá... dokončení
Od 1. března 2025 přecházíme na nový rezervační systém Týčko. Stáhněte si aplikaci Týčko, registrujte se pomocí svého členského čísla a rezervujte si... dokončení
V letošní sezóně se můžete v naší golfové restauraci těšit na jihoamerické a španělské speciality, které pro Vás budou vařit špičkoví kuchaři z restaurace La Cabaňa!
Začátkem letošního roku bylo vypsáno výběrové řízení na provozovatele naší golfové restaurace. Zájemci museli splnit stanovené podmínky a zaslat koncept provozu restaurace. Ze všech zúčastněných uchazečů, byl vybrán pan Jesus Ramiro, který je zároveň provozovatelem vyhlášené španělské restaurace La Cabaňa v Českých Budějovicích.
Ve stejném duchu povede restauraci i u nás na golfu. Můžete se těšit na širokou nabídku snídaňových menu, mezinárodních specialit, salátů, předkrmů i dezertů z kvalitních ingrediencí. Abychom Vás navnadili, zde je malá ochutnávka: z předkrmů – uzená sýrová pěna s chřestovou kaší, rajčatová marmeláda zdobená rukolou, hlavní chody – marinovaný roastbeef s jemnými bylinkami v nízké teplotě provázený rukolou s krémem z jarní cibulky a kyselých okurek a z polévek – klasické španělské Gazpacho – studená rajčatová polévka. Na své si přijdou i milovníci české kuchyně – domácí guláš či smažený kapr s česnekovým krémem a vařené brambory. Novinkou pro Vás budou
polední menu či lehké svačiny do bagu formou baget.
Nově se také připravuje oživení večerního života na naší krásné terase, kde se budou pořádat tematické gastronomické večery, večírky s živou hudbou společně s autentickým argentinským grilováním.
Hlavním šéfkuchařem bude špičkový Sergio Cardozo Alonso s více jak dvacetiletou praxí v oboru, který vařil i pro argentinského prezidenta a jiné slavné politiky a osobnosti. Druhým šéfkuchařem bude Jesus Ramiro, který má více jak patnáctiletou praxi v oboru a jeho silnou stránkou je klasická španělská a středozemní kuchyně. Oba kuchaři tvoří skvěle sehraný tým se schopností předvést gastronomii na vysoké úrovni.
Informace o akcích a menu golfové restaurace najdete v průběhu sezóny na našich facebookových stránkách a Twitteru. Pro stálé klienty golfového klubu máme připraveny skvělé nabídky a 10% slevu jak u nás v restauraci na golfu tak v restauraci La Cabaña v Panské ulici v Českých Budějovicích.
Budeme se na Vás těšit!