Rádi bychom Vás pozvali na další turnaj ze série Úterních odpoledních devítek, který se uskuteční v úterý 8. července ve spolupráci s naším partnerem... dokončení
Vážení členové, milí golfisté, Rádi bychom Vás pozvali na chutěmi a vůněmi nabitý Středozemní bufet, který se bude konat již tento sváteční víkend... dokončení
Zveme Vás na odpolední turnaj „Úterní devítka s“ v úterý 1. července 2025, kde se představí náš nový partner Balancier – zdroj harmonie, přírodní... dokončení
Další turnaj ze série „Úterní devítka s“ se koná už v úterý 24. června 2025 – tentokrát s novým partnerem, který přináší eleganci i inspiraci. ... dokončení
Přijďte si užít další odpolední turnaj „Úterní devítka s“, tentokrát ve spolupráci s Muzeem Vltavínů! V úterý 17. června Vás čeká pohodová hra,... dokončení
NALEZENÝ ZLATÝ PRSTEN Dne 11. 6. 2025 byl na našem hřišti nalezen zlatý prsten. Pokud jste si vědomi jeho ztráty a domníváte se, že prsten patří... dokončení
Rádi bychom Vám připomněli nový termín odpoledního turnaje ze série „Úterní devítka s“, který se z původního květnového termínu přesunul na úterý 10.... dokončení
Zveme Vás na další turnaj ze série „Úterní devítka s“, který se uskuteční v úterý 3. června 2025. Tentokrát ve spolupráci s naším partnerem – KVALITA... dokončení
Golfový klub Hluboká nad Vltavou zahájil výběrové řízení na provozovatele restaurace Golfového klubu pro sezónu 2015.
zadávací podmínky pro výběrové řízení k pronájmu restaurace na sezónu 2015
1) popsat celý koncept restaurace a představu o jejím provozu v sezóně 2015
2) připravit stálý jídelní lístek včetně cen, gramáží (předkrmy, polévky, svačiny do bagu, saláty, hlavní jídla, dezerty....)
3) představení nápojového lístku
4) připravit návrhy menu pro jednotlivé měsíce (vč. sezónní nabídky)
5) připravit 5 a více druhů turnajových nabídek občerstvení / rautů ve složení: snídaně, svačina, večeře(v cenových relacích 250,-/ 350,- / 450,-/ 550,-/ 650,- atd.)
6) představit team, který bude působit v kuchyni a restauraci (počty osob, rozdělení služeb ve všední dny, při rautech apod.)
7) představení jednotného oděvu pro team restaurace
8) návrh /představa pravidelných gastro-společenských akcí pro členy i nečleny klubu v klubové restauraci (jak často, kdy, tématika apod.)
9) navrhněte, jak přilákat hosty negolfisty a jaká nabídka by je měla oslovovat
9) proč právě Váš Team by měl provozovat náš golf bar
10) popište Vaši gastronomickou historii a očekávanou budoucnost
zasílání vyhotovených žádostí na: marketing@golfhluboka.cz
termín zasílání vyhotovených žádostí: od. 1.1. 2015 do 1.2. 2015.
termín oznámení výsledků výběrového řízení: nejdéle do 10.2. 2015