Aktuality

Zahajujeme sezonu!

Vážení příznivci golfu, i když jsme letošní zimu provoz ani nepřerušili, oficiálně zahajujeme hlavní sezonu! A to již 7.3.2020. Přijďte si zahrát!... dokončení

 
Stále můžete hlasovat!

Anketa GolfDigest se chýlí ke konci, ovšem stále máte možnost hlasovat pro své oblíbené hřiště! Odkaz pro hlasování naleznete zde:... dokončení

 
Školení členů

Dnes proběhlo již druhé školení členů GKHNV v naší klubovně. Zúčastnilo se 21 golfistů, kteří si vyslechli změny v pravidlech a poučili se, jaké často... dokončení

 
Anketa o umístění nového automatu!

Chceme, aby se Vám u nás líbilo. Proto bychom Vás rádi zapojili do rozhodování o inovacích na našem hřišti. Nyní probíhá hlasování ohledně pozice... dokončení

 
Golfové míče Centra Bazalka

Také pomáháte tak rádi jako my? Na recepci našeho klubu máte nyní možnost zakoupit si tyto krásné golfové míčky s logem Centra Bazalka, jehož jsme... dokončení

 
Nové míče!

Nové míče na driving pro Vás připraveny! Je jich spousta, a jsou skvělé! Těšíte se? My ano!... dokončení

 
Nový vzhled klubovny!

Jak jsme slíbili, tak i činíme. Kromě venkovních stavebních prací, kterých jste si určitě všimli, pracujeme i na zvelebení naší klubovny. Snad se... dokončení

 
Turnajový kalendář již na webu!

Těšíte se na hlavní sezonu a na porovnání svého golfového umění se spoluhráči? Na našem webu, na webu ČGF i v událostech na facebooku GKHNV již... dokončení

 
...další aktuality

Výběrové řízení na provozovatele restaurace Golfového klubu Hluboká

Golfový klub Hluboká nad Vltavou zahájil výběrové řízení na provozovatele restaurace Golfového klubu pro sezónu 2015.

foto_034.jpg

zadávací podmínky pro výběrové řízení k pronájmu restaurace na sezónu 2015

1) popsat celý koncept restaurace a představu o jejím provozu v sezóně 2015

2) připravit stálý jídelní lístek včetně cen, gramáží (předkrmy, polévky, svačiny do bagu, saláty, hlavní jídla, dezerty....)

3) představení nápojového lístku

4) připravit návrhy menu pro jednotlivé měsíce (vč. sezónní nabídky)

5) připravit 5 a více druhů turnajových nabídek občerstvení / rautů ve složení: snídaně, svačina, večeře(v cenových relacích 250,-/ 350,- / 450,-/ 550,-/ 650,- atd.)

6) představit team, který bude působit v kuchyni a restauraci (počty osob, rozdělení služeb ve všední dny, při rautech apod.)

7) představení jednotného oděvu pro team restaurace

8) návrh /představa pravidelných gastro-společenských akcí pro členy i nečleny klubu v klubové restauraci (jak často, kdy, tématika apod.)

9) navrhněte, jak přilákat hosty negolfisty a jaká nabídka by je měla oslovovat

9) proč právě Váš Team by měl provozovat náš golf bar

10) popište Vaši gastronomickou historii a očekávanou budoucnost

zasílání vyhotovených žádostí na: marketing@golfhluboka.cz
termín zasílání vyhotovených žádostí: od. 1.1. 2015 do 1.2. 2015.
termín oznámení výsledků výběrového řízení: nejdéle do 10.2. 2015