Zveme Vás na dvanáctý ročník Festivalového turnaje Voda Moře Oceány, který se uskuteční v neděli 14. září 2025.... dokončení
V sobotu 6. září Vás zveme na novinku letošního roku- Týčko Tour 2025. Prestižní turnaj pro amatéry i profesionály s atmosférou velké golfové série.... dokončení
s velkou radostí bychom Vás chtěli pozvat na exkluzivní novinku letošní sezóny – CZECH CLASSIC DRINK & GASTRO GOLF OPEN, který se uskuteční v neděli... dokončení
Srdečně Vás zveme na další odpolední turnaj ze série „Úterní devítka s“, který se uskuteční v úterý 19. srpna 2025.... dokončení
Zažijte jedinečné odpoledne plné golfu, zdraví a skvělých cen – přidejte se k nám na „Úterní devítku s“ 12. srpna!... dokončení
Zveme Vás na netradiční turnaj 5. srpna, kde můžete získat jedinečné flyboardingové zážitky... dokončení
Přijďte si užít letní golfové odpoledne s péčí o vaši pokožku! Úterní odpolední devítka se vrací 29. července a tentokrát s partnerem V.SUN.... dokončení
Přijměte naše pozvání na další turnaj ze série Úterních odpoledních devítek, který se koná již 22. července – tentokrát s novým, stylovým partnerem.... dokončení
Golfový klub Hluboká nad Vltavou zahájil výběrové řízení na provozovatele restaurace Golfového klubu pro sezónu 2015.
zadávací podmínky pro výběrové řízení k pronájmu restaurace na sezónu 2015
1) popsat celý koncept restaurace a představu o jejím provozu v sezóně 2015
2) připravit stálý jídelní lístek včetně cen, gramáží (předkrmy, polévky, svačiny do bagu, saláty, hlavní jídla, dezerty....)
3) představení nápojového lístku
4) připravit návrhy menu pro jednotlivé měsíce (vč. sezónní nabídky)
5) připravit 5 a více druhů turnajových nabídek občerstvení / rautů ve složení: snídaně, svačina, večeře(v cenových relacích 250,-/ 350,- / 450,-/ 550,-/ 650,- atd.)
6) představit team, který bude působit v kuchyni a restauraci (počty osob, rozdělení služeb ve všední dny, při rautech apod.)
7) představení jednotného oděvu pro team restaurace
8) návrh /představa pravidelných gastro-společenských akcí pro členy i nečleny klubu v klubové restauraci (jak často, kdy, tématika apod.)
9) navrhněte, jak přilákat hosty negolfisty a jaká nabídka by je měla oslovovat
9) proč právě Váš Team by měl provozovat náš golf bar
10) popište Vaši gastronomickou historii a očekávanou budoucnost
zasílání vyhotovených žádostí na: marketing@golfhluboka.cz
termín zasílání vyhotovených žádostí: od. 1.1. 2015 do 1.2. 2015.
termín oznámení výsledků výběrového řízení: nejdéle do 10.2. 2015